205 Live pregled – Neville je dobio novog izazivača

Još jedan 205 Live je iza nas. Kao i svaki je bio prilično solidan. Bilo je dosta dobrih stvari i pokoja loša stvar. Imali smo 3 meča i saznali smo meč za CW titulu na Wrestlemaniji. Više o svemu pročitajte u nastavku.

Show smo otvorili sa Nevilleovim promom. Jako dobar promo gdje je rekao kako prošle godine nije nastupio na Wrestlemaniji zbog ozljede i da će sada ove godine biti najveća zvijezda na tome spektaklu. Ovo je služilo da bi se najavio i promovirao main event showa.

 

Prvi meč na showu je bio između Mustafe Ali i Drewa Gulaka. Spomenuo bi trenutak prije meča gdje je Mustafa pri ulasku u ring izmijenio poglede sa Nevilleom. Znači li ovo da će se poslije WM dogoditi feud između njih dvojice? Nisam siguran, ali ne bih imao problema s time. Sam meč nije bio nešto posebno jer je teško napraviti dobar meč kada imate Drewa Gulaka u meču. Mustafa je čisto odnio pobjedu. Gulak po meni nema što raditi u ovoj diviziji. On nije highflyer tip wrestlera, a to čini ovu diviziju posebnom.

Na prošlotjednoj epizodi 205 Live smo vidjeli tag team meč između Swanna & Gallaghera i Dara & Mustafe. Ovaj tjedan smo opet iz nekog nepoznatog razloga vidjeli taj isti meč. Zašto? Meč je bio prosječan s pokojim dobrim potezom. Ovdje su Dar i Mustafa uzeli pobjedu. Sada su 1:1 u pobjedi. Nemam volje gledati još jedan njih tag team meč. Dajte nam bolje single meč između Swanna i Dara ili Gallagher i Dara. I da, molim vas WWE maknite mi Aliciu Fox od Dara. Upropastiti će ga.

Main event kao što je već bilo najavljeno dan prije na Rawu je bio 5 way Elimination meča za prvog izazivača za CW titulu. Učesnici su bili Tony Nese, TJ Perkins, Austin Aries, Akira Tozawa i Brian Kendrick. Sa postavljanjem meča sam imao problema. Mislim da nije bio potreban. Mogli jednostavno samo najaviti Ariesa za meč jer je imao već prošli tjedan konfortaciju sa Nevilleom. Također su mogli postaviti neki drugi oblik meča jer smo ovaj elimination meč već vidjeli prije otprilike mjesec dana kada su isto tražili izazivača. U neku ih razumijem zašto su to napravili jer je taj prvi meč ispao jako dobar, pa su htjeli to dobro kopirati. Ovaj meč što se tiče kvalitete nije bio na razini prvoga. Premda su po meni u ovome meču bili zanimljiviji wrestleri nego li u prvome. Pobjedu je očekivao odnio Aries. Ono što je dobro u ovome meču je to da se razvilo dosta priča. Poput Nese/ Perkins i Kendrick/Tozawa.

Sad kad smo saznali meč za CW titulu, nadam se da će u ova dva preostala tjedna do WM još više nas nahajpat za Neville vs Aries meč. Meč bi trebao biti jedan od boljih mečeva koje Raw može pružiti na WM 33.

 

Be the first to comment on "205 Live pregled – Neville je dobio novog izazivača"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*