205 Live pregled – Nema predaha za novog prvaka

205 Live intenzivno pratim od početka ovog zadnjeg turnira za titulu kada je krenuo u 2. mjesecu. I mislim da su od tada pa nadalje stvarno odradili sjajan posao s divizijom i showom te su me zainteresirali i natjerali da nastavim ovo gledati i nakon WrestleManije. Ova epizoda bila je prilično dobra s dva zanimljiva meča i jednim segmentom koji je postavio novi feud za titulu.

Segment s Alexanderom, Alijom i Murphyjem na kraju showa bio je prilično prosječan. Premda je publika bila prilično zainteresirana za njega. Alexander nije imao baš čvrst promo za početak svoje vladavine, bio je i kratak također. Pojava Mustafe je solidno odrađena, a napad Murphyja također, on je sigurno sljedeći izazivač i ovaj potez ovdje bio je logičan.

Kalisto i Tozawa otvorili su show sa zabavnim mečom. Jako mi se sviđa feud između Luchadora i na drugoj strani Tozawe i Itamija, ponajprije jer se cijela priča temelji na beskrajnim međusobnim mečevima i tučnjavama gotovo svaki tjedan. Što je zapravo u redu odluka, ne smatram da je ijedan od njih nešto posebno dobar na mikrofonu, tako da neki segmenti možda i ne bi bili dobri. Kalisto je uzeo pobjedu ovdje, drago mi je da smo imali pravilan kraj ovdje i pobjednika jer je većina njihov mečeva, što singles što timskih, završila diskvalifikacijom, pa je ovo ispravna odluka. Zanimljiv meč sve skupa, pogotovo pri kraju.

Gulak i Andrews su imali nešto lošiji, ali svejedno prilično dobar meč u kojem je Gulak uzeo pobjedu. Drago mi je za njega i za promjenu njegovog karaktera te što je tek sada zapravo kliknuo u diviziji. Pobjeda ovdje mu je bila prijeko potrebna, Andrews čini mi se ionako nije stalni hrvač u ovoj diviziji, tako da je Gulakova pobjeda bila ispravna. Da je bilo manje control segmenta u sredini bio bi i bolji meč.

Svidio mi se napad Nesea i konfrontacija s Gulakom nakon meča. Nadam se da će dobro izgraditi taj feud i da će meč biti kvalitetan, mislim da to imaju u sebi. Nese može kliknuti kao face također.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "205 Live pregled – Nema predaha za novog prvaka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*