205 Live pregled – Meč od 3 sekunde

Jedna vrlo dobra epizoda 205 Live-a je iza nas. Priče se dobro razvijaju, sve više se gradi meč za titulu između Ariesa i Nevilea. Epizoda je većinom bila temeljena na tome feudu. Imali smo tri meča i pokoji promo. Više o svemu pročitajte u nastavku.

Uvodni meč je bio između TJ Perkinsa i Tony Nesea. Dobro je to  što ovo nije bio nasumičan meč. Njih dvojica već duže vrijeme vuku neke nesuglasice. Meč je bio dobar, usudio bi se reći čak i vrlo dobar. Dobili su pristojnu minutažu i dobro ju iskoristili. Nesea napokon grade onako kako treba. To mi je drago za vidjeti. Uzeo je ovdje pobjedu čisto. TJ je je kao i uvijek imao dobru izvedbu. Ne sviđa mi se što puno gubi u zadnje vrijeme. Ova priča između njih dvojice će se vjerojatno nastaviti.

Akira Tozawa je imao squash meč protiv lokalno wrestlera. Pobijedio ga je 3 sekunde. Poslije meč je pozvao Kendricka da dođe u ring, ali on nije došao. Onda je Tozawa odlučio doći k njemu u backstage. Prilikom njegovog izlaska iz ringa napao ga je Kendrick prerušen u zaštitara. Kako vrijeme prolazi ova priča između njih dvojice mi je sve bolja i bolja. Mislim da ćemo tamo negdje poslije WM dobiti meč između njih dvojice sa nekom stipulacijom gdje će se stvari razriješiti. Radujem se tome.

Kao što je već najavljeno prije showa, Aries je imao poruku za Nevillea. Aries je sam sebi postavljao pitanja i odgovarao. Ništa posebno, sve je bilo već viđeno na prijašnjim showovima. Onda je došao Neville i prekinuo ga. Imali su kratku konfortaciju. Također ništa posebno. Aries je stvarno dobar na mikrofonu, to mu se uklapa u njegov gimmick.

Main event je bio između Mustafe Ali i Nevillea. Ono izmjena pogleda prošli tjedan na 205 Live epizodi je služila da se postavi ovaj meč. Dobro odrađeno. Meč je bio odličan. Ništa manje nisam ni očekivao od njih dvojice. Izvodio bi dva poteza. Tope Rope Spanish Fly od Mustafe i German Suplex sa užadi od Nevillea. Pobjeda je očekivano otišla Neville-u. Smatram da je Mustafa ovom sjajnom izvedbom ostao zaštićen u porazu. Nadam se da su shvatila kakav je on potencijal. Meč je trajao dobrih 15 minuta.

Za vrijeme meča Aries je bio za komentatorskim stolom. Nakon meča, on i Neville su imali face-off segment. To mi se svidjelo više od promoa Ariesa i njihove konfortacije prije meča. Jako sam zainteresiran za njihov meč. Mogao bi biti jedan od boljih na showu.

Za sljedeći tjedan je najavljen Swann vs Dar meč. To mi moglo biti dobro.

 

 

Be the first to comment on "205 Live pregled – Meč od 3 sekunde"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*