205 Live pregled – Elimination meč

Evo nas nakon još jedne epizode 205 Live-a. Ova epizoda je bila vrlo dobra, ako ne i odlična. Sve je bilo super. Booking, dinamičnost mečeva, highflying potezi itd. Na showu su bila tri meča. Više o svemu pročitajte u nastavku.

Uvodni meč je bio između Daivaria i Mustafe Ali. Pobjednik tog meča dobiva pravo nastupa u #1 Contender’s Elimination meču. Za Elimination meč je bio najavljen Tony Nese, ali se on u međuvremenu ozlijedio i nije spreman nastupiti. Sviđa mi se da su ovako postavili taj meč nego da su nasumično nekoga ubacili.

Meč je bio vrlo solidan. Kroz cijeli meč sam samo htio da ne naprave neku glupost i daju Daivariu pobjedu. Hvala Bogu, nisu to napravili. Mustafa je pobjedio čisto. Mustafa je izvanredan u ringu i drago mi je što je on umjesto Nesea dobio pravo nastupa u Elimination meču. On može pružiti bolji meč nego Nese.

 

Drugi meč showa je bio između Lincea Dorada i Briana Kendricka. Prije samoga meča je Kendrick imao promo gdje rekao kako će biti trener novim wrestlerima i da vidi potencijal u Tozawi.

Meč je bio bio još bolji od prvoga. Puno stiff udaraca. Pošteno su se istukli i napravili jedan jako zabavan meč koji se bazirao na odličnim izmjenama udaraca. Nije dugo trajao meč, oko 5 minuta. Kendrick je očekivano pobijedio. Dorado previše gubi u zadnje vrijeme. Mislim da je on dosta podcijenjen.

Poslije meča Kendrick je imao intervju sa Ariesom u ringu. Kendrick je pozvao Tozawu da mu se pridruži, ali neočekivan se umjesto Tozawe pojavljuje Tajiri. I opet je Kendrick dobio zelenu tvar u lice od Tajiria. Fantastično odrađeno. Nisam stvarno očekivao pojavljivanje Tajiria. veselim se nastavku ove priče.

 

Main event nikad nije bio bolji od ovoga.  Kao što je najavljeno dobili smo Elimination meč između Perkinsa, Mustafe Ali, Noama Dara, Cedrica i Gallaghera. Pobjednik dobiva meča za titulu na Fastlaneu. Sam meč,kao što sam rekao je bio odličan. Brz tempo, puno stiff udaraca, puno highlights poteza i ono najvažnije, publika je bila glasna. To mi je jako drago. Prvi je ispao Dar. Eliminirao ga je Cedric, a pošto u meču nema diskvalifikacije Noam se vratio i koštao Cedrica meča.  Zadnja dvojica su ostali Gallagher i TJ Perkins. I njih dvojica dvojica su napravili vrlo uzbudljivu završnicu. Gallagher je pobijedio i gledati ćemo njega i Nevillea na Fastlaneu. Poslije meča je Neville izašao i imali su kratki face-off. Vjerujem da će napraviti dobar meč njih dvojica.

 

Za idući tjedan je najavljen Gran Metalika. Radujem se njegovom dolasku. Na CW turniru se pokazao u dobrom svjetlu

 

 

Be the first to comment on "205 Live pregled – Elimination meč"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*