205 Live pregled – Druga strana Nevillea

  • 7.5/10
    205 Live show 20.12.2016. - ocjena - 7.5/10 - 7.5/10
7.5/10
Sending
User Review
9/10 (1 vote)

Još jedna dosta dobra epizoda je iza nas. Nastavljamo standardnom formulom 3 meča po showu što mi se i sviđa jer ne volim showove koji dugo traju poput rawa, izmorete jako. Dva meča su bili nastavci feudova, a main event je bio možda i najbolji main event na ovom showu od kad je započeo.

Show je započeo mečom između  Daivaria i Lincea Dorada. Meč je bio čisti prosjek, ali mi se pobjednik nije svidio. OK, razumijem želi što više pushati Daivari zbog njegovog feuda s Gallagherom, ali ne mora onda on pobjeđivati bolje od sebe kao što je ovdje bio Dorado. Dorado je odličan wrestler s jako puno dobrih highflying poteza. Moraju ga bolje koristiti. Poslije meča, Daivari je imao kratki promo gdje je Gallaghera nazvao nitkovom.

Drugi meč je bio slične kvalitete kao i prvi. Odvijao se između Cedrica Alexandera i Drew Gulaka. U jednom trenutku Gulak je gurnuo Cedrica na Aliciu Fox koja je bilo kraj ringa i ozlijedila je nogu. Dok su njih dvojica nastavili s mečom, Noam Dar je to iskoristio. Došao je i odnesao Aliciu u bakcstage. Cedric je pobijedio na kraju pobijedio Gulaka u meču. U ovoj priči je Noam heel i odlično to izvodi. U ponedjeljak na Raw-u Cedric je pobijedio Dara i sad su jedan – jedan u pobjedama. Veselim se nastavku priče između njih dvojice i mislim da je Alicia odličan dodatak tom feudu. Puno mi je bolji ovaj feud nego onaj između Gallaghera i Daivaria.

U main eventu smo imali 2v2 meč. TJ i Swann protiv Kendricka i novog člana ove divizije – Nevillea. Odličan meč. Početak je malo bio spor i dosadan, ali sredina i kraj su bili vrlo dobri. Jako dobar story telling tijekom meča. Pobjedu je donio Nevilleo tako što je pinno TJ Perkinsa. Nevilleova nova uloga heela je izvrsna. To mu puno bolje leži nego face uloga. Odlično ga bookiraju za sad. Odličan return na Roadblocku, vrlo dobar segment na Raw-u i sad ova pobjeda u timu. Vjerujem da će bit odličan dodatak CW diviziji. Mislim da je on sljedeći izazivač za CW i mislim da su onim porazom u Triple Threatu na Roadblocku Kendrick i TJ ispali iz borbe za titulu.

Be the first to comment on "205 Live pregled – Druga strana Nevillea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*