205 Live pregled – Posljednji okršaj prije meča

Još jedan 205 Live je iza nas. Kao i svaki je bio prilično solidan. Imali smo 3 meča i  priče se razvijaju u dobrom smjeru. Više o svemu pročitajte u nastavku.

Show je otvorio meč između TJ Perkinsa i Tony Nesea. Meč je bio dosta dobar. Trajao je malo manje od 10 minuta. Pobjedu je odnio TJ Perkins. Poslije meča Nese je napao TJ Perkinsa. Napravio mu je German Suplex i udario ga koljenom. To mi je bilo odlično izvedeno. Očekujem nastavak priče između njih. TJ je stvarno odličan wrestler. Njegov gimmick mi je savršen. Trebaju ga staviti u neku priču poput ove jer se sad ne vrti više oko titule. Nese je tehnički dobro potkovan. Ima velikog potencijala, ali loše ga bookiraju i dali su mu glup gimmick.

Sljedeći meč je bio između Kendricka i Tripp Bradshawa. Kratak meč u kojemu je Kendrick očekivano pobjedio. Ništa posebno se nije dogodilo. Ne znam kuda idu s njim jer čuo sam da je Tajiri ozljeđen i da se onaj puta pojavio samo zbog toga da podigne gledanost. Ne znam koliko je toga istinito, ali bi zbilja volio nastavak priče između njega i Kendricka.

Main event je pripao Cedricu i Nevilleu. Jako dobar meč. Bilo je puno odličnih stiff udaraca. Meč je trajao oko 15 minuta. Cedric je briljirao. Sve je bilo odlično prije nego što je došao glupi završetak. Noam se pojavio i pokušao omesti Cedrica. Ovaj ga se je riješio i popeo se na užad i spao je sa njih bez da ga je tko dirao. To je Neville iskoristio i pobijedio. Ispada da je izgubio čisto i ispao je glup što je sam od sebe pao. Da ga je Noam omeo pa to Neville odmah iskoristio ne bih imao problema, ali ovako imam. Sve u svemu, preporučujem vam da pogledate ovaj meč.

Nakon meča se pojavio se Swann i izbio je brawl između Nevillea i njega. Dobro je to bilo odrađeno i malo su me nahajpali za njihov meč na Royal Roumbleu. Nek im sam daju dobru minutažu kao što su danas dali Cedricu i Neville i biti će dobro.

Sljedeći tjedan debitira Akira Tozawa. Biti će zanimljivo vidjeti što će napraviti s njim.

 

Be the first to comment on "205 Live pregled – Posljednji okršaj prije meča"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*