205 Live pregled – On nije sa ovog planeta

Prvi 205 LIve u godini je bio prilično solidan. Bilo je zabavnih stvari, bilo je onih koje treba popraviti, ali sve u svemu dobili smo jedan ok show. Imali smo 4 meča, i par backstage segmenata. Više o svemu pročitajte u nastavku.

U uvodnom meču smo imali debi veterana Tajiri protiv Seana Malude. Tajiri je još uvijek vrlo dobar za svoje godine. Kickovi su mu i dalje odlični. Meč je bio kratak i Tajiri je pobijedio s Buzzsaw Kickom. Mislim da je Maluda dosta podcijenjen wrestler. Poslije meča je uslijedio meni najbolji trenutak večeri. Brian Kendrick je došao i provocirao Tajiria, na što mu je on odgovorio tako da je puhnu zelenu tvar iz usta njemu ravno u faca. Odličan segment. Radujem se nastavku priče.

Poslije toga je uslijedio meč između Gallaghera i Tony Nesea. Meč je kratko trajao jer je Daivari napao Gallaghera i uslijedila je diskvalifikacija. Daivari se popravlja i u ringu i na mikrofonu, ali daleko je još to od dobroga.

Noam Dar i Mustafa Ali su imali jedan prilično solidan meč. Mustafa mi se jako sviđa u ringu i drago mi je da je odnio čisto pobjedu ovdje. Nisam to očekivao jer su Noama dosta dobro bookirali i trenutno je u rivalstvu s Cedricom. Mustafu trebaju ubacit u neku priča jer ima puno potencijala.

Main event, kao što je i najavljeno je bio između TJ-a i Nevillea. Meč je bio puno bolji nego onaj na Raw-u prije dva tjedna. Također su dobili i više vremena. Oko 12 minuta. Neville je pobijedio što sam i očekivao, ali su dobro stvorili napetost u meču. Nevillea vjerovatno grade za meč protiv Swanna na Royal Roumble za titulu. TJ dosta gubi u zadnje vrijeme. Nadam se da će ga ubacit u nekakvu priča i da će povratiti stečeni kredibilitet.

Be the first to comment on "205 Live pregled – On nije sa ovog planeta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*